Initiatief nemen zit ondernemers in het bloed.

En voor velen betekent het dat ze vroeg of laat het terrein van fusies en overnames betreden, bijvoorbeeld met de overname van een ander bedrijf, met de hervorming van het aandeelhouderschap, met de overdracht van een bedrijfstak of met de overdracht van het eigen bedrijf, binnen de familie of erbuiten, vaak dan weer gevolgd door de overname van een volgende onderneming.

Dat operaties van een dergelijk gehalte feilloos moeten verlopen is duidelijk. MNA wil de ervaren partner zijn die de ondernemer hierin begeleidt en die richting geeft in alle aspecten : aan- of verkoop van een onderneming, bepalen van een overname strategie, aantrekken van investeerders, opmaken van een business plan, zoeken naar mede-investeerders, …

De know how en de ervaring zijn er. Evenals het enthousiasme en het pragmatisme. En bovenal de gedrevenheid om tot resultaat te komen.

  • Dominick Gallant partner

    Dominick Gallant is Master in Bio-engineering (K.U. Leuven) en Ingenieur Industrieel Beleid (K.U. Leuven) en heeft voor verschillende Belgische ICT-bedrijven en voor Arthur Andersen Management Consulting gewerkt .

    Hij heeft ruime ervaring opgedaan met het adviseren van de aandeelhouders en het management van zowel grote als kleine bedrijven.

    In 2001 heeft hij mee MNA opgericht en begeleidt sindsdien bedrijfsleiders in alle aspecten van aan- en verkoop van ondernemingen.

    Hij is lid van de raad van bestuur van verschillende Belgische bedrijven.

  • Frederic Gallant partner

    Frederic Gallant is Master Handelsingenieur en Bedrijfseconomisch ingenieur (K.U. Leuven). Daarna verwierf hij verschillende post universitaire diploma’s aan de Vlerick Management School (Gent - Leuven).

    Hij beschikt over ruime internationale senior management ervaring bij Olivetti en Siemens.

    Voor deze laatste heeft hij als general manager diverse herstructureringen doorgevoerd.

    Zijn M&A activiteit is gestart binnen Siemens met een aantal M&A transacties en carve-out operaties.

    In 2010 heeft hij MNA vervoegd om zich uitsluitend toe te leggen op het adviseren in aan- en verkoop van bedrijven.

Ontvangt u graag onze portfolio of nieuwsbrief?

Inschrijven